2018 m. kovo 14 d. gimnazijoje vyko penktasis rajono 5 klasių mokinių konkursas ,,Aš myliu Lietuvą“, skirtas Valstybės 100-čiui ir Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienai.
Konkurse dalyvavo keturios rajono penktokų komandos iš Kamajų A. Strazdo gimnazijos, Pandėlio gimnazijos, Juozo Tūbelio progimnazijos, Juodupės gimnazijos. Mokiniai sprendė istorijos testus, sudėjo Lietuvos himno tekstą, atpažino istorines iliustracijas, skaitė istorinius tekstus ir dalyvavo orientaciniame žaidime “Nueik nežinia kur, atnešk nežinia ką!”.
Penktokų žinias vertinusi komisija, susumavo rezultatus ir paskelbė nugalėtojus: trečią vietą laimėjo Pandėlio gimnazijos komanda, antrą – Juodupės gimnazijos penktokai, o konkurso nugalėtojais tapo Kamajų A. Strazdo gimnazijos penktokai.
Nugalėtojai gavo pereinamą prizą ir įpareigojimą – kitąmet tokį renginį organizuoti savo mokykloje. Įteikdami prizą mokiniams linkėjome, kad „Gyvybės medis“ augtų ir žaliuotų kartu su penktokais, jų meile ir pagarba Tėvynei, valstybei, gimtinei! (nuotr. V. Sadauskienės)
Istorijos mokytoja ekspertė Rima Šimėnienė

Plačiau –>